header3

Cadeau voor hem of een cadeau voor haar, geef eens een stalen sieraad,zoals een stalen halsketting of stalen armband.

Je zoekt een Cadeau voor hem of een Cadeau voor haar ? Dan is een stalen ketting of stalen armband het ideale cadeau , trendy ,anti allergisch en duurzaam en bovendien vele malen goedkoper dan goud of zilver. Wij verkopen rvs-sieraden zoals :

stalen ketting  stalen mannen armbanden en dames armbanden stalen as sieraden stalen hangers stalen ringen 
stalen oorbellen of stalen creolen navelpiercing oorpiercing tongpiercing

 ​​

Navelpiercings ,tongpiercings of helix-piercing kopen , wij hebben zelfs het grootste assortiment oorpiercings van Utrecht en zelfs van Nederland.

Wij hebben een Cadeau voor hem of een Cadeau voor haar voor elke gelegenheid.

Stalen sieraden hebben vele voordelen, ze blijven mooi en verkleuren niet en ze zijn anti-allergisch....kortom het perfecte Cadeau voor hem of een cadeau voor haar .

Of je nu op zoek bent naar een kadootje voor Vaderdag,  kado voor Moederdag, kerstcadeau, verjaardagscadeau , valentijnscadeau, sinterklaas cadeau of een geschenk om je geliefde te verrassen, met een stalen sieraad heeft u altijd het perfecte geschenk. Wij hebben voor ieder wat wils.
Combineer ook eens een mooi sieraad met daarbij lekkere handgemaakte scentmelts. verwennerij voor je huis en neus.

Op zoek naar een mannen ketting, navelpiercing, tongpiercing of oorpiercings?
We proberen ons assortiment steeds uit te breiden met de nieuwste trends en tijdloze sieraden zoals zilveren ketting dames, piercing oor, stalen ketting, mannen armbanden, goedkope sieraden, heren ketting, ketting heren en oorpiercing