Onze collectie stalen ringen

Investeer in kwaliteit door een stalen ring te kopen


Heb er al eens over nagedacht om een ring van staal te kopen? Zo niet, neem dan eens een kijkje in ons veelzijdige assortiment rvs ringen.

Wat voor soort ontwerp je ook kiest, je bent er altijd van verzekerd dat je investeert in kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte, goudkleurige, zilverkleurige of rosekleurige stalen ring of combineer verschillende kleuren met elkaar. Wij hebben een ruime keuze in herenringen en damesringen van staal.

Rvs is hypo allergeen en kan tegen een stootje

Niet voor niets kiezen steeds meer heren en dames voor ringen van staal ook wel rvs of stainless steel genoemd. 

Voordelen Stalen Ringen:

  • goedkoper dan zilver en goud
  • hypo allergeen (geen tot weinig reactie bij sieraden allergie)
  • blijft mooi van kleur door PVD-plating
  • sterker

Nadelen Stalen Ringen

  • zwaarder dan goud of zilver
  • Afdoen met zwemmen in chloor water
  • robuuster

Alle modellen zijn hypo allergeen en verkleuren niet al onze ringen zijn PVD plated,dit is de beste kwaliteit om ringen van een plating te voorzien.

Je kunt kiezen voor een breed model of voor een dun model, eventueel met een prachtige zirkonia of bezet met kristallen.

Welke maat moet in nemen ?

Naar welke maat ben je precies op zoek? Weet je niet hoe maat nemen van ring precies in zijn werk gaat? Wij vertellen het je graag. Draai een lintje om je vinger, knip het af waar het bij elkaar komt en leg het lintje tegen een meetlat. Uiteraard kun je ook een bestaand model opmeten.

Stainless ontwerpen in verschillende uitvoeringen

Van goudkleurig tot aan rosekleurig en van zwart staal tot aan een zilverkleur, het aanbod op het gebied van stainless steel is zeer divers. Nadat je de maat hebt bepaald en erachter bent hoe maat nemen van ring precies in zijn werk gaat, wordt het tijd om jouw bestelling hier te plaatsen. Breed, dun en met of zonder zirkonia, de keuze is heel gevarieerd. Naar wat voor stijl gaat jouw voorkeur uit?