Stalen Sieraden

Waarom kiezen voor sieraden van staal?


Een sieraad van staal heeft een aantal voordelen, wat een zilveren of gouden bijou niet heeft. Of het nu een stalen armbanden zijn of halskettingen en oorhangers. Dit materiaal oogt stoer en heeft kwaliteit. Is geschikt voor jongeren maar ook voor mensen die al ruim de zestig zijn gepasseerd is een passend sieraad van staal te vinden. Een van de vele voordelen is, dat deze sieraden hypo allergeen zijn. Géén zwart uitgeslagen armbanden om je pols, maar sieraden met een mooie, niet verkleurende uitstraling. RVS sieraden zijn betaalbaar en hebben klasse. Stalen sieraden zijn het perfecte cadeau om zomaar te geven aan je vriend of vriendin. Maar ook geschikt als Valentijnscadeau of moederdagpresentje. Eigenlijk is elke feestelijke gelegenheid geschikt, om een stalen sieraad cadeau te doen.

 

RVS ringen


Dit materiaal wordt ook wel chirurgisch staal genoemd. Ook hoor je wel de benaming edelstaal. De toon en textuur van dit materiaal leent zich uitstekend om vele objecten van te creëren. Chirurgisch staal is ontzettend sterk en roest niet. Omdat het een lichtgewicht materie is, draagt het bijzonder prettig. De ringen die de webshop in het assortiment heeft zijn een geweldige aanvulling voor de mannenhand. Brede, stoere sieraden die elke man, jong of oud, een energieke uitstraling geeft. 
Tip
Stalen sieraden zijn niet geschikt om langdurig te worden blootgesteld aan chloor. Doe ze dus af tijdens schoonmaakwerkzaamheden of bij een bezoek aan het zwembad.

Creolen en ashangers van edelstaal


Stalen hangers en met name de ashangers worden ook crematiesieraad of herinneringssieraad genoemd.

Ze hebben een emotionele betekenis omdat het as van een geliefde zit ingesloten in een kleine ruimte. Deze sieraden worden net als letterhangers dicht bij het hart gedragen.
De letterhanger doe je cadeau aan je geliefde met de eerste letter van jouw naam. Valt altijd in de smaak!