12 days of christmas

Zilveren oorstekers Swarovski®

Sorteer op:
 
zilveren SWAROVSKI en reg oorbellen uil


Voorraad: 3
InStock
14.95

 
Vind bij rvs-sieraden.nl een ruim assortiment zilveren oorstekers Swarovski® steentjes.
Wij hebben echt zilveren oorbellen voor jong en oud, met de Swarovski® kristallen glinsteren je oorsieraden je tegemoet.

Wat is het verschil tussen een zirkonia en een Swarovski® kristal?

Zirkonia:

Een zirkonia is een door de mens vervaardigde steen (dus geen edelsteen) die qua uiterlijk en kenmerken exact lijkt op een diamant. Het lijkt het meeste op een diamant, omdat het een vergelijkbare mooie glans heeft en ook schittert als je het tegen het licht houdt. Daarnaast is zirkonia ook met diamant te vergelijken doordat het allebei sterke en harde stenen zijn.

Swarovski® kristal:

Kristal is materiaal dat bestaat uit glas dat een hoeveelheid lood bevat. Volgens de Europese regelgeving moet kristal meer dan 10 procent loodoxide bevatten. Als het meer dan 30 procent lood bevat, is het hoog loodkristal zoals Swarovski (ongeveer 32 procent lood). Hoe meer facetten aan het kristal, hoe groter de kleurenschakering.In plaats van 8 facetten zijn Swarovski kristallen geslepen in 12 of 14 facetten, waardoor het nog meer weerkaatst en schittert.
Swarovski is the top onder de kristalmakers. De Swarovski kristallen zijn te vergelijken met de Tsjechische kristallen, maar de kwaliteit van Swarovski is veel beter. Voor Swarovski kristallen wordt ook kristalglas en lood gebruikt, in combinatie met natuurlijke mineralen, quartz en zand.

Welke steen je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat ze beide prachtig schitteren en een prachtige glans hebben.

Zilveren oorbellen met Swarovski® zijn het ideale cadeau voor iedere gelegenheid zoals kerst,sinterklaas,valentijn,moederdag of verjaardag.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN